Добре дошли на страницата с нашите Общи условия за продажба и доставка!


Тези Общи условия се отнасят за посетителите (наричани по-долу „Клиенти“) на нашата интернет страница за онлайн продажба на продукти (наричан по-долу „Уебсайт“). Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия преди да влезете на Уебсайта и/ или да поръчате продукти от същия. Вие ще трябва да се спазите Общите условия, ако изрично се съгласите с тях в момента на изпращане на поръчка за покупка от този Уебсайт. Моля запазете или разпечатайте копие от тези Общи условия за бъдеща справка.

Ако имате въпроси относно този уебсайт и/или настоящите Общи условия, моля, свържете се с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ на предоставените Контакти на уебсайта.


1.Оферти и цени

Описание на основните характеристики и подробности относно параметрите на продуктите може да намерите в раздел „Продукти“ на този уебсайт.
Изброените на уебсайта цени на продуктите са крайни и включват всички приложими данъци. Цените на продуктите могат да бъдат променяни без да информираме клиентите преди да направят поръчка. Клиентите се съгласяват да платят текущата цена към момента на извършване на поръчката.


2.Поръчки

Вие може да правите поръчка само онлайн и само от този Уебсайт. За да направите поръчка, трябва да попълните всички задължителни празни полета във формуляра за поръчка, обозначени със знак (*). Типовете данни, които събира този уебсайт, са както следва: име и фамилия, телефонен номер, пълен адрес (град, пощенски код, улица, номер, квартал) и електронна поща. Всяка лична информация, която предоставяте на този уебсайт и по която може да бъдете идентифицирани, се съхранява сигурно и конфиденциално и се обработва справедливо и законно в съответствие с нашата Политика за поверителност и чл. 13/14 от Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент за защита на данните). За целите на този Уебсайт прилагаме всички подходящи технически и организационни мерки за защита срещу неправомерно или незаконно обработване на личната ви информация, включително криптиране на вашата информация според приложимите отраслови стандарти.
След като направите поръчката си, ще получите автоматично съобщение за потвърждение на посочения от Вас имейл. Получаването на потвърждение на електронната Ви поща означава, че поръчката Ви вече е приета от нас и е готова за доставка. Ако решите, че искате да отмените поръчката си и/или да направите промени по нея и/или доставката, моля изпратете отговор на този имейл.

След като направите поръчка, ние Ви изпращаме потвърдителен имейл като част от системата ни за предотвратяване на измами и си запазваме правото представител на нашия кол център да се свърже с Вас за уточняване на поръчката и допълнителна информация, да потвърди доставката и други подробности, свързани с нея и поръчаните продукти.

С извършване на поръчка през Уебсайта и конкретно даване на съгласието си с настоящите Общи условия, вие гарантирате, че сключвате обвързващ договор според закона. Клиентите трябва да предоставят валиден телефонен номер, електронна поща и адрес и да заплатят цената на поръчаните продукти на куриерската фирма при доставка. Клиентите не трябва да: правят фалшиви поръчки; да дават неверни отзиви за продуктите; да предоставят друга неточна информация.


3.Доставка

3.1. Доставката се извършва в периода от 1 до 5 работни дни, в зависимост от населеното място. Всички доставки се извършват единствено чрез куриерските услуги на „ЕКОНТ“.

3.2. Доставката е за сметка на клиента и се калкулира при поръчка. Крайната сума за доставка ще можете да видите преди завършване на поръчката.

3.3. При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка.

3.4. Таксата за връщане в обратна посока се поема от търговеца, ако след преглед стоката е с доказан дефект. Във всички други случаи, след преглед и отказ без основателна причина, доставката се заплаща и в двете посоки от клиента.


4.Плащане

4.1 Поръчаните стоки могат да бъдат платени единствено чрез „Наложен Платеж“.

4.2 При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (вклюваща цена на стоките и цена на куриерската такса на „ЕКОНТ“). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в крайната сума при поръчка.

4.3 По отношение на събирането на данни, нашият Уебсайт не събира информация, свързана с плащанията на клиентите


5.Промени в Общите Условия

Ние си запазваме правото да извършваме промени в Общите условия по всяко време, а общите условия, с които клиентът се съгласява по време на изпращане на поръчката, си остават в сила до финализиране на поръчката. Моля следете Общите условия за промени.
Уебсайтът може да съдържа типографски грешки или друг вид грешки или неточности и може да е непълен или неактуализиран. Поради тази причина си запазваме правото да поправяме грешки, неточности или пропуски и да променяме или актуализираме информация по всяко време без предварително предупреждение. Ние си запазваме и правото да отказваме да изпълняваме поръчки, които сте направили въз основа на получена сгрешена, неточна, или неактуална информация на сайта относно цените, доставката, условията на плащане, или политиката за връщане.